2025 26. kitabı
Metehan sevgilisi Merve’ yi evlenme teklifi edecek kadar çok seviyor. Merve de onu çok seviyor ve evlenme teklifini tabii ki kabul ediyor. Merve çok mutlu Metehan da öyle. Yalnız Merve’ nin mutluluğu çok uzun sürmeyecek. Çünkü; Metehan ve ailesiyle ilgili gerçekleri öğrendiği zaman Metehan ın yüzüne bile bakmayacak. Halbuki Metehan ın ailesi izin verse çok güzel ve mutlu bir hayatları olacak. Ama ailesi özellikle de babası emekli olduktan sonra çok farklı bir iş kolu edinip ailenin diğer üyelerini de bu iş için kullanarak çok güzel paralar kazanıyorlar. Merve de babasının mevkisi sebebiyle tam olarak aradıkları kişi. İşte bu yüzden Merve’yle aile üyeleri daha çok ilgileniyorlar. Ama hepsi çok iyi biliyor ki Merve ve Metehan birbirini ne kadar çok severlerse sevsinler evlenmeleri mümkün olamayacak.. Birde bütün bu anlattıklarım cinayet öncesindeki düşüncelerdi, cinayetten sonra işler oldukça değişecek.. • Sıradan gibi görünen ama aslında asla öyle olamayan bir aileyle karşı karşıyayız. Bir de birbirini çok seven Merve ve Metehan var tabii. Hayatları öyle bir değişecek ki asla tahmin edemeyeceksiniz olacakları. Hem gülerek hem de oldukça merak ederek okuyacaksınız, mutlaka okuyun. Keyifli okumalar
Cinayetim GeldiUlaş Boran · La Kitap · 20231 okunma