2025 12. kitabı
"Birbirinden tamamen farklı bir kadın ve bir erkek, Gerçeğe dönüşen hayaller, İnatla yeşerip çiçek açan bir aşk..." Çok güzeldi... Yani anlatmaya kelimelerim yetmez. Yazar seriyi bi günümüz bi historical tadında ilerletiyor sanırım. Çünkü ilk kitapta birbiriyle bağlantılı karakterlerin iki zaman diliminde geçen (günümüz ve ikinci dünya savaşı) kurgusunu okumuştuk. İkinci kitapta historical türünde ilerliyor. Üçüncü kitap ise günümüzde geçiyor. Bi günümüz bi geçmiş zaman olarak ilerleyecekse baya güzel olur aslında. Okuyup göreceğiz neyse. Konusundan çoğu kişi bahsetmiş. Ben bahsetmeyeceğim çünkü lafı çok uzatıyorum:D Kısaca karakterlerinden bahsedip gideceğim. Edilean Talbot, oldukça tatlı ve genç (18) bir kadın karakterdi. Karakter gelişimini tam yaşının vermiş olduğu toylukla okuduk. Yazar gerçekten çok duygusal, aşkında oldukça inatçı, pes etmeyen bir karakter yaratmış. Ben çok sevdim. İlk kitaptaki sevimsiz Jocelyn gibi sinir edecek zannetmiştim ama resmen ters köşe oldum. Sözlerimi hemen geri aldım. Edilean sen bu dünyada aşkı hak eden biriydin ve doğru kişinin peşinden koştun bacım. Angus McTern (25), bizim haşin İskoç erkeğimiz... Yani sana ne kadar iltifat etsem azdır. Senin için ne desem, ne söylesem az gelir. Sen ne çok seven, ne dürüst, ne becerikli, ne çalışkan, ne GURURLU, ne aşık bir adamdın ya!! Hayran kalmakla da kalmadım Edilean gibi ben de sana aşık oldum (gerisini sen düşün bana ne :d ) Kızsam da vazgeçislerin bile haklıydı. Yani kitap kurgusuyla ve karakterleriyle 10/10'luk olacakken 2 puanı sevgili yazarımızın, karakterlerin mutluluğunu bir iki sayfaya sığdırmasından ve Edilean kasabası hakkında bize çok az bilgi vermesinden dolayı kırdım. Kitap çok rahat bi elli sayfa daha devam ederdi. Yani güzelim karakterler ve kurgu harcanmış diyemem ama tam anlamıyla hakkı verilmiş de diyemem. Öyle yani... Yine de çok güzel bir seri. Kesinlikle devam edeceğim tavsiye ederim ^^
İhtiras ÇağıJude Deveraux · Pegasus Yayınları · 201473 okunma