MİZAHİ POLİSİYE İLE KARANLIK GERİLİM BİR ARADA
Yeşim YörükYeşim Yörük Yüz YüzeYüz Yüze Mizahi polisiye ile karanlık gerilimin harmanlandığı sürükleyici ve çarpıcı dört öyküden oluşan YÜZ YÜZE'nin ilk öyküsü CAN ÇIKAR, HUY ÇIKMAZ'da Başkomiser Enver biricik aşkı Dansöz Melahat'in katilini bulabilecek mi? Karısı Müncibe'ye yasak aşkını nasıl açıklayacak? Tarık bu soruşturmada Enver'in hışmından nasıl kurtulacak? Hepsi ve daha fazlası YÜZ YÜZE polisiye öykü kitabında. alıntı "Keşke hasta olsam, keşke sürünsem, felç olsam, gebersem ulan, gebersem." "Tövbe de be adam. Niye geberecekmişsin?" "Melahat öldürülmüş Müncibe! Melahat yok artık. Aklın alıyor mu? Yok! Ölmüş..." "Hangi Melahat?" "Dalga mı geçiyorsun benimle be kadın? Dansöz Melahat tabii ki! Hani senin daha bu sabah lime lime doğrayacağını itiraf ettiğin Melahat." "Nee? Saçmalama be! Benim haberim bile yok Melahat'ten falan. Ölmüş mü?" "Sen daha iyi bilirsin." "Yuh Enver! Yuh, diyorum, başka da bir şey demiyorum sana. Alooooo! Tanımadıysan tanıştırayım... Ben Müncibe... Karın... Anladın mı?" "Senden başka kim öldürebilir Melahat'i?" "Ne bileyim ben be? Cinayet Büro'da Başkomiser olan sensin, ben değilim."
❤️❤️