Belladonna gotik fantastik türde genç yetişkin bir seri. İlk iki kitap Signa’nın hikayesiydi. Foxglove ile birlikte aslında üçüncü kitaba Blythe ve Aris’e doğru ilerledik
Wisteria’nın bu kadar iyi olmasını beklemiyordum Sonuçta esas seri tamamlandı ve yan karakterleri okuyacağız, ne kadar ilgi çekici olabilirdi ki?
Ama nefretten aşka okumaya bayılan tarafım hikayeye hemen kapıldı. Blythe, Foxglove’un sonunda riskli bir hamle yapmış ve Aris ile kendi hayatını birbirine bağlayıp evlenmelerine neden olmuştu. Aris ise bildiğimiz üzere yüzyıllar önce kaybettiği eşini arıyor. Ve eşiyle arasına girdiği için de Blythe’den nefret ediyor. Gerçeği bir bilse…
Tabi bu sırada karakterlerimiz bilmese de güçleri gerçeği biliyor ve ikisini sürekli bir araya getirmeye çalışıyor
Sadece kitabın sonunda Aris’in tavrı hoşuma gitmedi. Kimsenin iki seferde de Blythe’in ne istediğini umursamaması bi ufaktan sinirimi bozdu. Signa zaten sevdikleri için fantastik evrenin sınırlarında dolaşıyor neyse ki her şey tatlıya bağlandı
Belladonna serisi akıcılığı, kurgusu ve kapaklarıyla sevdiğim serilerden biri oldu. Wisteria ile de seri güzel bir final yaptı