2025 29. kitabı
️️️ Dünyanın önde gelen bütün istihbarat örgütleri hepsi ama hepsi toprak kale köyünü çevrelemişlerdi. Hani derler ya “adımını atsan ajana değiyor” diye, tam da öyle, adeta her sokak başında ajanlar, istihbarat örgütleri cirit atıyorlardı. CİA, MOSSAD, DGSE, BND, MI6, SVR daha niceleri MİT ilçede çok büyük hareketlilik olduğunu ve çok sayıda ajanın son birkaç gündür, Türkiye’ye ve özellikle Eleşkirt ilçesine girdiğini tespit etmiş ve önlemlerini daha da arttırmıştı. ️️️ Herkese selam Benimde yeni tanıdığım bir kitapla #zorbegalılarkösedağınsırrı geldim Fantastik türünde pek okumam olmadığı için başta okurken zorlandım ama kitabın özellikle ilgili olduğum kısmı Ağrı’da geçmesi E bilen bilir aşkımızı Şimdi konusuna göz atalım. Amerika liderliğinde Fransa,Almanya,İsrail gibi ülkeler kırmızı alarmla önemli bilim adamlarını toplamıştır çünkü dünyayı sarsacak önemli bir olay gerçekleşmiştir. Dünyanın gözü Ağrıya kaymıştır ve liderliği kapacak evrene hakim olacaktır. Zümrüdü Anka kuşu, Simülatörler ,görünmezlik pelerinleri, Sahibini bekleyen 7 yıldız , gezegenler arası yolculuk, maya antik kenti, Bermuda Seytan üçgeni … İnsan oğlunun yaratılışından bugüne kadar sırrını koruyan olayların kitaba konu olması gerçekten çok ilgi çekici. Özellikle çantaların sırtı hala çözülmezken böyle bir bakış açısıyla yazılması ayrıca ilgi çekiciydi. Kitap tarihsel derinliklerle çok güzel kurgulanmış başta da biraz zorlamış olsamda hikayesi beni etkiledi. @yilmazrdgn Yılmaz ERDOĞAN @mstyayinlariofficial Semra #engelsizokurlaokuyoruz #zorbegalılargösedağınsırrı
ZorbegalılarYılmaz Erdoğan · Mst Ajans Production · 202453 okunma