Bay Yanlış Numara kitap incelemesi:)
2025 21. kitabı
Okunma: 13 Mayıs 2025 23:13
Kötü şans, daima Olivia Marshall'ın peşinde olmuştur. Ya da belki de ailesinin düşündüğü gibi her şeyi batıran kişi bizzat Olivia'nın kendisidir. Ama yanlış numaradan gelen bir mesaj, hayatının en eğlenceli -anonim de olsa- ilişkisine dönüşür ve Olivia bir an için artık şansının yaver gidebileceğini düşünür. Colin Beck, Olivia'yı her zaman yakın arkadaşının sinir bozucu küçük kız kardeşi olarak görür. Başına gelen talihsiz bir olayın ardından Olivia, Calin'in evine taşınır. Calin, konu tamamen farklı ve insanın aklını başından alan çekici birine dönüştüğünü fark eder. Olivia'nın, haftalardır mesajları gönderdiği karşı konulamaz "Bayan Yanlış Arama" olduğunu fark edene kadar mesafesini koruyabileceğinden emindir. Ancak şimdi, İşler karışmadan önce, ateşi harlayıp harlamayacağına karar vermesi gerekir... Okurken aşırı eğlendiğim ve severek okuduğum bir kitaptı. Asla tıkanma yaşamadım akıcıydı. Karakterlerin kişilikleri, çift arasındaki çekim, çiftin ilişkisi o kadar hoşuma gitti kii. Kesinlikle önerebileceğim bir kitap. Şimdiden keyifli okumalar:)
Bay Yanlış NumaraLynn Painter · Artemis Milenyum · 2023970 okunma