Güzeldi sanırım
2025 1. kitabı
Bana göre kitabın kurgusu güzel ama saçma sapan bir aşk üçgeni var o çok sinir bozucu. Biraz spoiler vericem paedyn kai’i kurtardığı için sınavlara çağırılması biraz saçma olmuş bunun için daha farklı bir olay yazılabilirdi diye düşünüyorum. Kitabın olayına gelirsek, Ilya Krallığında sıradan ve seçilmişler var, bir virüsten dolayı seçilmişler özel güçlerle doğuyor, sıradanların ise seçilmişlerin gücünü azalttıkları düşünülüyor ve kralın emri ile sıradanlar infaz ediliyor. Ana karakterlerimizden biri olan Paedyn Gray ise bir sıradan ama insanlara kendisini psişik olarak gösterdiği için bu kıza bir şey olmuyor. İlerleyen zamanlarda Paedyn ana karakterlerimizden olan Kai’i görüyor ve zengin görünümlü olduğu için ondan biraz para çalmaya çalışıyor ve karakterlerimiz burda karşılaşıyolar. Paedyn hırsızlık yaptıktan bir süre sonra kai hırsızlık yapmaya gelen 3 kişiyle dövüşmeye başlıyor, ama sonlara doğru kai kötüleşince paedyn ise yardım ediyor. Bir süre sonra Paedyn sınavlara çağırılıyor ve olaylar burda başlıyor. detaya fazla girmek istemedim spoiler olabilir diye. Kısaca ben beğendim ama kitabın çevirisi biraz kötüydü.
PowerlessLauren Roberts · Beta Byou Yayınları · 2024975 okunma