·400 syf.····Okunma: 16 Mayıs 2025 05:21 Okuması kolay, akıcı bir dili olduğu için yine rahat okuduğum bir kitap oldu. İlk kitabı çok beğenmiştim, Paedyn karakterini sevmiştim zaten fakat ilk kitabın incelemesine baktığımda yine aynı problemlerle karşılaştım. Çevirisi çok kötü, daha iyi olabilir kaldı ki zaten pr yapılmış, cilt ve kapak tasarımı güzelleştirilmiş hiç de az olmayan bir fiyata satılıyor. İncelemeyi çok uzun tutmak istemiyorum ilk kitaptan daha kısaydı ve daha dar bir zaman aralığını anlatıyor. Paedyn kaçıyor, Kai yakalıyor arada da Kitt tarafından okuyoruz karmakarışık bir kitap olmuş. Spoiler sayılmayacağını düşünerek söylüyorum, tüm kitap çiftin birbirine nefret etmeye çalışmasıyla geçti. Finalde de yazar bir bomba patlatayım demiş ama o kadar saçma bir bomba ki neresinden ucunu tutsan elinde kalıyor. Kitap boyunca belki final kitabına kendini saklıyor diye düşündüm ama ikinci kitabın sonuyla kalan beklentim de gitti. Yine de Kai ve Paedyn diyaloglarını okumak güzeldi, eğlenceliydi ama genel olarak bakıldığında gittikçe kötüye giden bir seri olduğunu düşünüyorum.