2025 17. kitabı
Okunma: 16 Mayıs 2025 18:04
Bu kitabın diline resmen aşığım. Kelimeler sanki ağzımda eriyor, her satırda ayrı bir tat alıyorum! Gümüş Yürek okumak bu yüzden benim için sadece bir okuma deneyimi değil, bir ziyafet. İkinci kitap kesinlikle daha heyecanlıydı bence! Görevimizin ağırlığı, yaşanan her anı gözümde daha da duygusal hale getirdi. Yeni tanıştığımız bazı karakterlere ise bayıldım. Özellikle Bast… ah o tatlı ve gizemli halinle kalbimi çaldın Hırsız Kral! Bence gayet güzel yazılmış, içi dolu bir erkek karakter okuduk. Maça konusunda ise… bilemedim. Marlo yüzünden olabilir mi acaba? Dkjdkd (evet bu gülüşü buraya bırakıyorum) Bu ikilinin ilişkisini biraz daha derinlemesine görmeyi çok isterdim. Bir şeyler olmuş ama kimse bize haber vermemiş gibiydi.Ben onları dikizleyemediğim için çok mutsuzum. Spoiler Nos’un sonu… beni mahvetti. Gerçekten onu ikinci kez kaybetmeye hazır değildim. Umarım bir yerlerde mutludur. (Gözlerim doldu yine…) Ve ben açık açık söyleyeyim: Bast & Eira’yı Nos & Eira’dan daha çok yakıştırdım. Bence çok daha güçlü bir ikili olacaklar. Çünkü Bast… başlı başına bir yıldız! Son hikâyede bunu bir kez daha gördük zaten! Spoiler bitti Kitabın en ama en sevdiğim kısmıysa Merza hikayesi oldu. Dili kitabın kalanından farklıydı ve ben Damla’nın göstermediği hünerlerini merak ettim Bir de rica etsem NOS BAŞKA BİR EVRENE IŞINLANSA VE O DÜNYADAN BİR HİKÂYE OKUSAK? Lütfen biri bu mümkün desin Gümüş Yürek 2Gümüş Yürek 2 D. N. ArcheronD. N. Archeron
Gümüş Yürek 2D. N. Archeron · Guardian Yayınları · 2024864 okunma