Hoş geldin Yeni Yaşım ❦ 17.05 ♛
Kendi özümü unutmadan, inancımı yitirmeden yeni bir yaşıma daha adım atıyorum. Sen de unutma canım kadın.. Bugün bitmez, geçmez sandığın her şey geçici unutma. Varsın açılsın o kapanmayacak sandığın yaralar, varsın aksın gözyaşların çaresiz sandığın anlarda. Hepsi senin için unutma. Hep düş hep kalk.. Düşünce kaldır kafanı bak yukarı en inançlı gözlerle ışığın, bir yerlerden seni bekliyor olacak inan! Bitmeyen hayallerim ,yaşayacak güzel anılarım ile hoş geliyorsun yeni yaşım.. Seninle öğreneceğimiz çok şey var daha, senin değerini daha fazla anlamaya başladım, seninle kendimi daha çok seveceğim, mutlu mesut geçireceğimiz günlere kadehimi kaldırıyorum, iyi ki doğdum, iyi ki varım, bekle emin adımlarla geliyorum:)
1.225 Gösterim
İyi ki varsın kuzum, iyi ki varsın… Aslında zaten yapmak istediğin, olacağın kişiyi öyle güzel anlatmışsın ki, her şey geçecek, geriye en değerli şey kalacak, yani sen… Seni tanıdığıma, yollarımızın kesişmesine öyle mutluyum ki… Seni çok seviyorum paralel evrenim :))
♔ Onsra ♔
İyi ki tanıdım seni, iyi ki varsın ruh ikizim 🥰 o güzel hediyelerin için tekrar tekrar teşekkür ediyorum, o kadar kıymetli ki kmlerce öteden hatırlanıp hediye almak 🥹
Mutlu ve umutlu bir yaş ve de yaşlar dilerim. 🎂👏
Teşekkür ederim 😌🙏🏻
En güzel yarınlar senin olsun arkadaş
Teşekkürler 🙏🏻
Nice yaşlara 💐🌸🥳