Oncelikle bu kitap hakkinda ne hissetmem gerektigini GERCEKTEN COZEMEDIM.
Bakildiginda kadin karakteri sevdim, erkek karakteri de sevdim, iliskileri ve uyumlari da gayet guzeldi ama kitapta bir olmamislik var gibi?
Arada basrollerin etkilesimleri(?) olsa da kitabin sonunda tam olarak oluyorlar sayilir yani bence slow burn bi kitapti (hic sevmem ki bunu da sevmedim ama bu kitabin hakki budur)
Kadin karakterin kendi sinirlari olmasi ve erkek karakteri gorunce bi anda bu sinirlari yok etmemesi, erkegimizin cabalamasini-kendisini kanitlamaya calismasini saglamasi guzeldi.
AMA ARKADASIM ZATEN 400 SAYFANIN SONUNDA OLMUSLAR SEN NIYE 410. SAYFADA SACMA SAPAN BI AYRILIK YARATIYORSUN HA GUZEL KARDESIM? ONUN DA 50 SAYFA SURMESI APAYRI BI SACMALIKTI.
Ve kitaplardaki cinsel sakalardan rahatsiz olan biri degilim ama buradakiler komik olmadiklari icin cok tuhaf ve rahatsiz edicilerdi
Serinin ilk kitabini cok onceden okudugum icin pek hatirlamayadim ama bundan daha guzeldi diye dusunuyorum ve yazarin baska kitaplarini almayi dusunmuyorum. Buraya kadar okuduysaniz tesekkurler ilk defa bir kitaba inceleme yazdim sayilir.