Puan vermedi·296 syf.····Okunma: 13 Mayıs 2025 23:51 Herkese merhabalar. Bugün "Kimsesizler Kıyameti" adındaki fantastik türünde olan bir kitap ile geldim.
Öncelikle genç yazarımızın kaleminden bu kadar başarılı bir kitap okuduğum için içimde tarifi mümkün olmayan bir mutluluk duyduğumu belirterek başlamak istiyorum kitabı yorumlamaya. Sizleri tebrik ediyorum yeniden Aleyna hanım.
Bu tür evrenlerde kendine yer bulmayı başaran ve seven okuyuculardanım. Seviyorum bu tür kitapları okumayı. Bu tür evrenlerde gezmeyi, kendimi onlardanmış gibi hissetmeyi seviyorum.
Her bir karakter aslında her ne kadar fantastik bir evrende olduğunuzu hissettirse de bir o kadar da insani duygular ile donatılarak kaleme alınmış. Bu da aslında bu türe karşı önyargılı olan okuyucular için önyargılarını yıkmaları açısından başarılı bir kitap olduğunu söyleyebilirim.
8 yıldır bir gezegene hapsedilen biri.
Birçok şeyi hisseden ancak elinden bir şey gelmeyen biri o.
Ancak belli bir zamandan sonra birçok şeyin hatta her şeyin farkına vararak elinden gelenin daha fazlasını yapmaya başlayan bir karakter.
"Adelina Balın Rigel. "
Gün geçtikçe kafası daha çok karışan bir karakter ile çıktığım bu yolculuk beni öyle bir içine çekti ki kitabı bitirmek istemedim resmen. Okurken kimi zaman çok sinirlendiğim, kimi zaman gurur duyduğum, mutlu olduğum ve daha birçok duyguyu aynı anda yaşatan keyifli bir kitap okudum.
Minik Spolier
Sevgili Adelina yaşadıkların için öncelikle sana kocaman sarılmak istiyorum. Sana yapılan kötülükler, zorbalıklar karşısında güçlü bir şekilde ayağa kalktığın sayfaları okurken büyük bir gurur yaşadım.
Sonu da benim için unutulmaz sonlardan biri oldu. Hoşça kalın Adelina ve arkadaşları.
Şimdiden okuyacak olanlara keyifli okumalar diliyorum. Kitapla kalın hoşça kalın.