2025 20. kitabı
Merhaba Sizlere @klarosyayin 'dan çıkan Bilge Sayın 'ın kaleminden #zülüfdökülmüşyüze isimli, kısacık bir öykü kitabı ile geldim. Öykü bölümlere ayrılarak yazıldığı için birden fazla öyküye yer verildiğini düşünmüştüm. Ana karakter aynı olunca bi kafam karışmadı değil Bir de okurken, hikayeyi sıralama şekli keşke karakterimiz Murat Bey'in yaş sıralamasına göre yazılsaydı demedim değil hani Bir oturuşta bitirebileceğiniz 45 sayfalık bu kitap bende hüzün bıraktı. Sayfa sayısı itibariyle hikayeyi size uzun uzun anlatamam, çünkü spoiler vermiş olurum. Kitapta Murat Bey'in koşuşturma içinde geçen hayatının, covid ile bitişi anlatıyor. Bir kızı bir oğlu olan Murat Bey'in ömrü hayatı neleri görüp geçirmiş, nelerin üstesinden gelmiş onu okuyoruz. Hayat işte... Zamanın kime ne göstereceği bilinmez. Öyle ya da böyle yaşıyoruz bu hayatı. Finalde bizi ne bekliyor bilmiyoruz. Allah herkese sağlıklı, huzur dolu bir ömür nasip etsin inşallah. Kitapla kalın "Kendini tiyatro, sanat etkinlikleri ve yiyip içip gezmelere verdi bir süre. Hanımı da yanında, çocuklar Ankara' da; ölmeden önce yapılacaklar listesini bir an önce tamamlamak ister gibiydi." #alıntı Bilge Sayın @klarosyayin Fatma Uyar #reklam #işbirliğideğildir
Zülüf Dökülmüş YüzeBilge Sayın · Klaros Yayınları · 202531 okunma
Bikitapeylemi