Ala Lara Akkor, babasının başkanı olduğu Birim adlı kuruluş tarafından Rus mafyasının lideri olan Balandin ailesinin içine gönderilmiştir. Zamanla ailenin güvenini kazanmış ve o ailenin içinde yanlış zamanda yanlış kişide aşkı bulmuştur.
Milan Balandin, ailenin en büyük oğlu olmanın yanı sıra bir dehadır. Milan'ın hayatına Ala'nın girmesiyle işler çok daha farklı bir yöne doğru gitmeye başlamıştır. Ve Milan Ala'yı herkesten ve her şeyden korumaya korumaya kararlıdır.
Lakin Ala katıldığı bir davetten sonra üzerinde uzun zamandır çalıştığı maskesinin düşmesine engel olamamıştır. Ve açığa çıkmıştır. Milan ile yüzleşme zamanı geldiğinde ise hayatının en büyük dersini sevdiği adamdan alacaktır. Ve daha birçok şeyle sınanacaktır.
Ala için her şey bir intikam uğruna başlasa da öğrendiği bazı gerçekler ile iş çok farklı bir boyuta geçmiştir. Ala annesinin kendisini sevmesini isteyen o küçük kızdan çok daha fazlası olacaktır.
Ben ne okudum.İlk kitap olayların karışacağını düşündüğüm bir yerde bitmişti. Ancak ikinci kitapta bir süre için olaylar durağan bir hale geldi.İleri de yaşanacaklara zemin hazırlayan bu durağanlıktan sonra ise olaylar gerçekten bir matruşka bebek gibi açılmaya başladı.Bütün tahminlerim yerle bir olurken olay içinde olay okumak aşırı keyifliydi.Sadece Milan hakkındaki teorilerim tuttu.Ala ve Milan arasındaki sırlar yavaş yavaş ortaya çıktı ancak hala bilmediğimiz o kadar çok şey var ki...İkisi arasında yaşananları da bu şekilde okudum.Ala'ya annesi ve zaman zaman ortaya çıkan inatçılığı konusunda çok kızsam da onu da anlıyorum.Milan ise hala ketum ketum ortalıkta geziyor.En çok merak ettiğim şeylerden biri de onun geçmişi.Ayrıca bütün her şeyin yaşanmasındaki ana olayı hala öğrenemedik ve nasıl bir şey ile karşı karşıya kalacağımız konusunda hiçbir fikrim yok.Merih ve Efe yine formlarındalardı.Milan'ı daha zor günler bekliyor.Daha başkan kısmını görmedi.Devamını ne zaman okuruz bilmiyorum.Ama seri ile tanışmalısınız.