Puan vermedi·338 syf.····Okunma: 21 Mayıs 2025 16:34 MUTLULUĞA GİDEN YOL ÇAKIL TAŞLARIYLA DOLUDUR.
Başarılı bir eğitim hayatından sonra bir şirkette İnsan Kaynakları olarak çalışan Lisa 15 yıldır evlidir ve 4 çocuk sahibidir, İşi evi ve çocukları arasında sabrının sınırlarında dolaşmakta olduğu bir hayattır vardır. Eşi Jeremy ise tam bir işkoliktir onunda tüm hayatı işi etrafında dönmektedir. Ne kadar iyi bir baba olsada işine bağımlılığı çocukların tüm yükünün Lisa'da olması ve zamanında Lisa'yı aldatmış olması onda bir güvensizlik duygusu bırakmıştır Lisanın sabrının son demlerini yaşadığı günlerden birinde karşılaştığı
“Mutsuz mu hissediyorsunuz? Hayatınızda anlam mı arıyorsunuz? Mükemmel bir fiziğe ve ruhsal sağlığa mı sahip olmak istiyorsunuz? Öyleyse hemen kaydolun!” tanıtımına denk geldiği bir seminer hayatının akışını değiştirir ve kaydolur çeşitli adımlarla başlayan bu seminerde her bir ilerlemesinde yaşadığı değişimler ve bu değişimler sonu yaptığı bazı hatalar buna genellik birçoğumuz kızmış olsak ta hayat böyle bir yer olması gereken olur yaşanması gereken yaşanılır ve öğrenmesi gereken öğrenilir. Lisa'da bunları yaşadı gördü öğrendi genel olarak fikrim kitap çok iyi yazılmış bir kitaptı yayın evinin tüm kitaplarını severek okuyorum ama bu çok çok büyük bir keyifle okudum yazarınında pozitif dönüşleri çok keyifli bir okuma yapmamı sağladı şimdi sırada sadece arkadaşlar ile sohbeti kaldı mutlaka okuyun ve neler yapabileceğinizi görün.