Blades & Hearts serisinin ilk kitabı yazarı ilk okuyuşum yani bir şey eksikti anlamadım . Aslında olaylar falan iyiydi ondan yedi verdim . Ama ana çift tam hissettiremedi bana aşkı aşırı ciddi ve tutkusuz gibiydiler .
Ava başarılı ve pek güzel bir gazeteci Hokey liginden bir takım ile ilgili haber yapacak . Takımın en iyi oyuncusu ile ilgili bazı şaibeli haberler var zira . Neyse bunlar bir kaç karşılaşma yaşıyor . Logan Bennett çok başarılı bir oyuncu takımın as elemanı resmen .
Hakkında yapılan haberlerle ilgili sıkıntı yaşıyor Ava ile karşılaşınca ona bir teklif yapıyor . Sevgili gibi takılalım hakkımda olan haberler biraz değişsin sana ilk elden olayları izleme röportaj imkanı vereyim diye . Bunlar anlaşıp başlıyorlar ve sonunda sevgili oluyorlar tabi . Fakat Ava bu sırada Logan'ın takımı ve hatta başka takımları yöneticileri koçları içine alan yolsuzluklar sahtekarlıklar yapan müthiş bir şebekeyi keşfediyor . Bu bölüm oldukça tempoluydu büyük olaylar çıktı hatta bir ara güvenlikleri tehlikeye bile girdi .