tanrının resimleri
TANRININ RESİMLERİ “ kitap fragmanı” Yönetmen: Emrah Yılmaz Sanat Yönetmeni: Orhan Çelik Kostüm: Can Kostüm Yapım: Drk Film Kültür&Sanat Seslendirmeler: Yağmur Sezgek Saim Erksoy Emrah Yılmaz Oyuncular: Yağmur Sezgek Saim Erksoy Metin: Emrah/ Seni sadece isminin Yağmur olduğundan ibaret sanıyordum. Yeşilin gri sokaklarında gezinen yalnız bir fırtınanın, kadersiz evsizi olarak tanıyordum. Fakat sen her mezarlıklar ülkesinin üzerine çiseli bir rüzgar bırakan bulutsun. Ve bu, tüm geride kalanları silen usta bir insan olayı. Yağmur/ Gölgeler. Ellerimle yazamadığım bir kader. Savaşlar ve ölümler... Hepsi benim. Avuçlarımda geçmişin tozu. Omuzlarımda ait olmadığım bir zamanın hikayesi. Bana borçlusun. Saim/ Tepede asılı duran ağacın sarılarak indiğine şahit ol toprağın . Sözüm daha bitmedi ! Değişim zamanı geldi. Öncelikle kendinin, sonra hiçbir şeyin. Yağmur/ Göğsümdeki amfizem. Adımın yanına iliştirdikleri günahlar. Zehirli akrebin kum saatindeki yalanları. Daha önce de söyledim. Şimdi her günah kendi cehennemine ait ve bundan sonrası tanrı ile benim aramda. Saim/ Ben bir toprak üzerinde yeşeren bir bitkinin kendini ifade etme biçimiyim. Tabi sizler gelip geçenlersiniz. Zaman gibi. Ve zaman alışkanlıktır. Ve alışkanlık ise körlük. Yani ben zamansızım baylar bayanlar. Yağmur/ Göğsümün ortasındaki hiçlik. Tenime kazıdıklarım ve tenimden kazıdıklarım. Adımın kıyısında boğdum ruhumun en derinini. Ben yağmur; Yedi melekten biri olmayan soyadimin önündeki. Tanrı çekti tüm resimleri... Ya silemediğimi yeniden yazıyorsam. Emrah/ Bunu en iyi sen biliyorsun. Çünkü sana şahidim. Yağmur Sezgek @erksoysaim @siyahveyasak @cankostum @drkfilm.kultursanat @emrahder_ki #kitap #edebiyat #felsefe
Alıntı