·206 syf.····Okunma: 23 Mayıs 2025 20:33 Öncelikle şöyle başlamak istiyorum kitabı geçen yıl yarım bırakıp bu yıl tekrar şans vermek istediğimde uff yine bazı şeylerin empoze edilmesini kabullenemiyorum demek ile başladım. Bu kitabı elime ilk alırken evet bende bazı şeylerin enerji ile değişeceğini düşünüyordum. Ama başka tarzlarda okuma yapınca bunun zaten yapıldığını fark ettim. Amma ve lakin bu kitapta anlatılan gibi değil! Maalesef islam düşmanlığı öyle bir safhaya geldi ki bu kitapta yazılanı işte 1400 yıl önce Peygamberimiz, kitabımız diyor diyince toplum içinde yer bulamayan insanlar haline geldik. Yoga yapınca modern, namaz kılınca yobaz olduk. Kitapta enerji ile ilgili yazılan şeylerin olumlamaların aslında; “Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür, güzel düşünen hayattan lezzet alır” Hz.Mevlana demişti. Yani bu kitapta yazilanlar yeni şeyler değil. Bu ara sinirlendiğim bir başka konu ise instagramda kitap okuyup yorumlama yapan insanların bu kitabı fazla abartmış olması. Maalesef bu kitap içinde, yazar içinde düşüncem değişmedi. Okumak isteyenlere saygım sonsuz ama ben sevemedim.