Nehar

@Hikan
2025 20. kitabı
Okunma: 24 Mayıs 2025 12:09
Yeni ve genç yazarlara destek vermek ve onlara yazın hayatında rüzgar olmak düşüncesiyle okuduğum bir kitaptı. Zira yazarın söyleyecek bir sözü varsa onu dinlemenin ve sözlerine dost olmanın da insanı geliştiren olgunlastıran bir yönü olduğunu düşünüyorum. Nitekim genç yazarların yetenekleri, sözün, kelimenin ve cümle kurgularının başarılı kompozisyonlarda kullandıklarını gördükçe isabetli davrandığımı görüyorum. Yazar genç biri. Fakat köyde gerçekleşen bir cinayeti ilmek ilmek dokumuş. Merak had safhaya ulaşıyor. Kurgu açısından bir eksiklik gibi düşünülse ve katili ilk sayfalardan itibaren verse de neden katil oldu sorusunun cevabını buldurmak için iyi bir uğraştırıyor. Okuyucu nedenini kendisi çıkarıyor. Bu da kitaba bir tat katıyor. Yazım hataları var ama az. Okutmayacak seviyede değil. Kurguyu her kahramanın bakış açısı ile anlatması iyi bir deneme olmuş. Sıkmadan okunabilecek bir kitap olduğu kadar yazarını da etkili kalemler içine koyacak bir potansiyeli olduğunu ortaya koyuyor. Keyifli okumalar.
Kokunun GünleriEmre Eryılmaz · Mythos Yayınları · 202312 okunma