·334 syf.····Okunma: 24 Mayıs 2025 17:45 Satan's Fury MC - Little Rock seriisnin ilk kitabı kendileri yazarı severim ama bu serinin giriş kitabı bana biraz sönük geldi .
Jeanna 24 yaşında sevimlicik 4 yaşına basmak üzere olan kızı Luna ile erkek kardeşinin yanına sığınmış durumda .Aile geçmişleri berbat uyuşturucu müptelası anne baba sonrasında beter hale gelen erkek kardeşi ile kalmış . Adam tam kafası ezilmelik bir tip kıza zorla çetenin uyuşturucu teslimatını falan yaptırıyor .
Grim Mc grubunun uygulayıcısı Başkanın oğlunun sevgilisi tecavüz üstüne öldürülünce çocuk kafayı yiyor onu ayrı şehirde mc grubunun bir koluna yolluyorlar .
Grim gidip çocuğu alıp getiriyor sakin gibi görünürken gidip tek başına adamlar saldırılıp öldürülünce ip kopuyor . Mc grubu direk tüm çeteyi öldürmeye başlıyor bu sırada Jeanne ve kızını kurtarıyorlar .
Grim hatunu ve kızını kendi evine yerleştiriyor cidden onlara güzelce bakmaya başlıyor bu arada aralarında oldukça fazla yaş farkı var . Sonrasında aralarında pek hissedemediğimiz çekim vs oluşuyor . Çetenin kalan üyeleri ile bazı aksiyonlar yaşanıyor ufaklık Luna kaçırılıp kurtarılıyor vs .