2025 25. kitabı
Merhabalar sevgili kitap dostlarım bomba gibi bir seri olan bilinmeyen tanrılar serisinin ilk kitabı olan ölü tanrının şarkısı kitabının incelenmesi ile geldim uzun zamandır inceleme yazmıyordum ve tabi yaklaşık 5 aydır reading slumpta olduğum için de haliyle kitap okuyamıyordum okuduğum kitaplardan da açıkcası zevk almıyordum ve sonunda reading slumptan çıktım öncelikle kitabı okumaya başlamadan önce çok bir beklentim yoktu mitoloji olmasına rağmen ki ben mitolojik kitaplara bayılırım belki de reading slumptan yeni yeni çıkmaya başladığım için tereddüt ettim okumaktan yine de okumaya başladım zaten kitap çok akıcı kendini okutuyor yazarın kalemi gerçekten çok güzel ilk kitapta baş kadın ve baş erkek karakter dışında tabi bir karr dışında malesef hiç bir yan karakteri sevemedim umarım bu durum ikinci kitapta değişir bakalım ikinci kitapta bizi nlere bekliyor şuna eminim ki 1.kitaptaki kadar durgun olmayacağını biliyorum. Neyse lafı çok uzatmadan incelememi burada bitireyim daha okumama gereken bir ikinci kitap var hoşça kalın kitapla kalın;)
Ölü Tanrı'nın ŞarkısıDilara Özçelik · Ren Kitap · 2023967 okunma