···Okunma: 24 Mayıs 2025 12:51 Öncelikle ben sadece birinci cilt bazında değerlendirmeyeceğim seriyi. 87. Bölüme kadar okudum cilt olarak kaça tekabül ediyor bilmiyorum. Şunu bahsetmeden geçemeyeceğim reenkarne olunca genelde hep yok dükle anlaşmalı nişan bilmem ne üzerinden konu hep alınır. Bu kitapta kızın 7 yaşındaki hâline dönüp reenkarne olup onun büyümesini, bir şeyleri düzeltmesini okumak benim çok hoşuma gitti. (Diğer reenkarnelere laf etmedim Why raeliana ended up dukes mansion favori manhwalarimdan biri fakat konu hep ayni oluyor genelde)
Kızımız çok TATLİ. Babası çok TATLI. Dedesi çok TATLI. Perez de çok tatlı ama hepsi birleşince içim yumuş yumuş oldu. Tam bir "güvenli alan" manhwasi gibi bir şey. Tia zaten başlı başına bir zeka küpü. Küçük olması işlerini zorlaştırsa da asla pes etmiyor çünkü amacı ailesini kurtarıp maderşahi olmak. Ama yani bu kadar zeki olan bir insan Perez'in ona hissettiklerini nasıl anlayamaz yani? Zeki karakterler bu konularda hep saf oluyor? Neden yani NEDEN? Şuan güncel diye biliyorum ama noveli de var bitirince ordan devam etmeyi düşünüyorum çünkü çok güzel fanartlar gördüm. Favori serilerim arasına girdi diyebilirim ama çoğu okuduğum manga vs seviyorum zaten. Örneğin; Frieren, cadı şapkası atölyesi, why raeliana ended up dukes mansion. Gerçi baska okuduğum bir kaç seri daha var. Çok bir okuru değilim bu türlerin ama okuyunca da güzellerini okuyormuş gibi hissediyorum. Yine konudan çıktım da neyse.