2025 6. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2025 16:26
En sevdiğim yazar olan Michael Connelly'nin kitabını okurken Harry Bosch serisi olmadığını görünce biraz tereddüt etmiştim. Kitabı okumaya başladıktan sonra ilk sayfalar biraz sıkıcı gelmişti. Kitabın yarısından sonra elimden bırakmamak istiyordum. Fakat hemen bitirmek istemediğim için ara vererek okudum. Polisiye severlerin çok seveceğini düşünüyorum. Sonunu gerçekten böyle beklemiyordum. Tavsiye ederim. Kitabın konusu ise, Henry Pierce sevgilisi ile ayrılmış ve kendine ayrı bir ev kiralamıştır. Yeni taşındığı evin ihtiyaçları için ise sekreterini görevlendirir. Evde eksik olan şeylerden biri de telefondur. Sekter evin telefon eksikliğini giderir ve yeni numarasını Henry bildirir. Telefon bağlandıktan sonra eve sürekli bilinmeyen numaralardan aramalar gelir ve arayan erkekler numarayı bir siteden aldıklarını bildirir. Başlangıçta numarayı değiştirmeyi düşünür. Fakat bu kadar kişinin kimi aradığını ve bu kişiye ne olduğu konusundaki merakı telefon numarasını değiştirmekten vazgeçmesine yol açar. Telefon için aranan Lily kimdi, neredeydi? Telefon numarasını iptal eden bu kişi neden hala numarayı siteden kaldırmamıştı? Burada söz konusu olan mantık dışı şeyler onun merakını çeker ve olayı araştırmaya başlar. Bundan sonra olaylar silsilesi devam eder. Kitap içerisinde en beğendiğim cümle: Bu dünyada, her şeyin söylenmesi yapılmasından daha kolaydır.
Yanlış NumaraMichael Connelly · Remzi Kitabevi · 2003114 okunma
connelly'in eski kitaplarını bulmak çok zor. siz iyi ki bulmuşsunuz .d
Hasan BATMAZ
kovulan adam Teşekkür ederim, karşılaştıkça almaya çalışıyorum :)