Puan vermedi·304 syf.····Okunma: 13 Şubat 2025 00:00 Her Kimsen - Son Set ~ R. İdeli
Spor romantizmi okumaya aşık biri olarak nasıl bir heyecanla bu kitabı beklediğimi tahmin edemezsiniz. Her Kimsen serisinin ilk kitabında Deva’nın erkek kılığında bir basketbol takımına yardımcı koçluk yapmasıyla büyük bir serüvene atlamıştık. Şimdi gerçekler ortaya çıkıyor. Hem de bomba gibi bir başlangıçla ilk kitapta sevdiğim tüm karakterler ve özellikleri bu kitapta daha da dolu bir şekilde karşımdaydı. Sevdikleri için her şeyi yapan ve sınırları zorlayan Deva’nın bu defa kendi hayatı için sınırları zorlaması gerekiyordu. Başar’ın yaşadığı şok ve her şeye rağmen gösterdiği tavra bayıldım. Tekrar söylüyorum Başar mükemmel biriydi! Takımın gizli kahramanı, düşünceli adamı ve harika bir aşık olan Başar
Erkek kılığında çıktığı yolda en beklemediği duyguyla, aşkla, karşılaşan Deva’nın bocalaması ama doğruyu yapıp gerçekleri açıklamak için çabalarını okumayı çok sevdim. Takımın onu bizim oğlan diye kabullenmesinin ardından şimdi onun gerçek kimliğine alışmaya çalışmaları çok komikti
Deva için asıl zor olan erkek kılığına girmek değildi bunun açıklamasını yapmaktı ve o büyük an geldi! Tüm takım ama özellikle Deva ile Başar sosyal medyanın dilindeyken, onlarca zorba mesaj ve yorum alırken bizimkilerin hayatını devam ettirme şekline bayıldım! Zorlu bir yol, harika arkadaşlıklar ve aşkla süslüydü. Merve her zamanki gibi inanılmaz bir arkadaştı bayıldım! Emirhan, Ümit, Ata, Başar, Deva ve Merve’nin beraber olduğu bir whatsapp grubu düşünebiliyor musunuz? Aşırı eğlendim
Deva’nın babası ve kardeşi Kuzey’le olan bağını çok sevmekle beraber annesine sinir oldum. Sevdiği insanlar için gözü kara bir şekilde olaylara atılan Deva’nın hayatına tam da Başar gibi biri lazımdı ve aranan kan tam yanımızdaydı. En kızgın ve haklı anlarda bile karşısındaki insanı düşünen ve sevgisini göstermekten geri durmayan adam gibi adam diyebilir miyiz? Herkesi sayfalarca anlatabileceğim kadar doluyum ama siz okuyup kendiniz şahit olmalısınız!
"Her hâlinle bambaşkasın. Sana matruşka demekte haklılar. Nerede, ne şekilde olursan ol sen Deva'sın, parlıyorsun."