2025 86. kitabı
Okunma: 30 Nisan 2025 00:00
Bana Bir Neden Ver ~ A. L. Jackson . Trent Lawson oğlunu tek başına büyüten ve bu hayattaki tek tutunduğu şey oğlu ve kardeşleri olan bir adamdı. Eden Murhpy ise fazladan para kazanmaya ihtiyacı olan bir öğretmendi. Bir kulüpte işe başlamak için başvuruda bulunuyor ama oradaki adam onun bu ortama göre olmadığını söylüyordu. Tatlı ve masum bir kadına göre olmayan bir kulüp, oranın sahibi olan ve kendini canavar olarak adlandırılan tehlikeli bir adam. Trent eski hayatında Hayalet olarak anılan ve aslında kendisi geçmişin hayaletleriyle savaşan biriydi. Bu kadından uzak durmak isterken onu okul çıkışı oğlunun yanında bulması nasıl bir tesadüftü? Bazı şeylere kader diyebilir miyiz? Eden ve Trent her anlamda kaderin cilvesini yaşadılar bence Eden’ın masum ve cesur bir çizgide ilerlemesine bayıldım. Bayan Murhpy olarak çizdiği sınırlar ama Eden olarak verdiği mücadele mükemmeldi. Trent ise bambaşka bir mevzu. Kardeşleri ve oğluyla olan bağına bayıldım. Ama onun ötesinde karşısındaki kadına duyduğu çekimle gözümde daha çekici bir adam halini aldı. Bazı yerlerde beni azıcık çileden çıkarsa da sahiplenici ve koruyucu tavrı inanılmazdı Hayatında yaptığı her şeyin sorumluluğunu üstlenmesi hatta bazen yapamadığı şeyleri bile üstlenmesi beni çok etkiledi. Aile bağları konusu ise bambaşka bir olay. O kadar yaşanmışlık ve travmaya rağmen güçlü kalması çok etkileyiciydi. Eden kısmı da aynı şekildeydi tabii. Ablasının onları düşürdüğü zor durumla beraber karakterine ters adımlar atsa da öyle güçlü durdu ki her an Öğretmen Eden kısımları da ayrı güzeldi. Gage ile kurdukları bağa bayıldım. Trent’in oğlu tam da bu aileye yakışır bir enerjiye sahipti. Gage mükemmel bir detaydı. Onu okumaktan o kadar çok keyif aldım ki birkaç bölüm daha okusaydım da doymazdım Motorcu bekar bir babadan fena halde etkilendik yine dostlar Trent sahnelerinin her birinde Eden’ın arkadaşı Tessa’nım yorumları Tek kelimeyle harikaydı! “Bu da bir yıldız çünkü babam sizin cennet gibi olduğunuzu ve yıldızların da cennetin çok çok yukarısında olduğunu söyledi, öyle değil mi?”
Bana Bir Neden VerA. L. Jackson · Pukka Yayınları · 2025280 okunma