Yarım bıraktığım kitapları bitirdikten sonra;
Okumak İstediklerim; Labirent: Deli SarayıLabirent: Deli Sarayı: Bu kitabı artık okuyup seriye veda etmeliyim:( PowerlessPowerless: DilaraDilara o kadar övdü ki bence okumalıyım dedim. Rosie ve Rüyaların Romeo’suRosie ve Rüyaların Romeo’su: Bu serinin 3. Kitabı, o kadar tatlı bir seri ki kısa ve samimi RS'ye girdiğimde kurtarıcı bir kitap. Sessiz HastaSessiz Hasta: Kitaplığımda "Hani beni okuyacaktın? "diyen bir kitap, kendisini alırken o kadar heyecanla aldım kii ama sonrasında bir türlü elim gitmedi, inşallah okuyacağımm. Bu kitaplardan sonra ise (önceliklerim yukarıdaki kitaplar): *Powerless serisini beğenirsem devam kitaplarını, Ölüm ve Şafağın AnnesiÖlüm ve Şafağın Annesi: Hiçbir Dünyanın Kızı serisinin final kitabını, Kül KrallığıKül Krallığı: Son olarak da Cam Şato serisine veda kitabını geride aklımda kalan hiçbir kitap olmadan üzücü olsada kafam boş bir şekilde okuyup, veda etmek istiyorum -Planlarım bu şekilde:)
Powerless okumazsan büyük kalp kırıklığı yaşardım yaşasın oku oku bu arada rosie ve rüyaların romeosu daha dün okudum o da çok tatlı hemen onu da okuu 🫠🥹🩵🤍
Önceki 3 yanıtı göster
CrazyLibaryCrazyLibary bu beklenmedik karşılaşmalar serisini okudukca kriterlerim yükseliyor çünkü erkek karakterler çok harikalarrrr 🤍🥲
6 yanıtı göster