Puan vermedi·420 syf.····Okunma: 28 Mayıs 2025 23:19 Fazla klişe, wattpad vari bir yazımla başlayan kitap. İlerleyen kısımlar daha tatlı bence. Beyefendideki piercing detayı beni benden aldı djskdkfkf vahşi beyleri severiz. Emilynin öğretmen olması da bir parça sempati uyandırmış olabilir bende ona torpil geçtim biraz dkdkdk oğlumuz Whip king yani kırbaç kral sksksk Kendisi bir itfaiyeci ve kasabanın ileri gelen ailelerinden birine mensup. Emilynin ise üvey babası itfaiye şefi ve whipin patronu. Ayrıca Emily malum bir öğretmen, kendisin it bir eski sevgilisi var ondan ayrılınca ailesinin yanına taşınıyor. Burada tesadüfen Whiple karşılaşıyor ve anlık bir pervasız kararla birlikte oluyorlar. Sonra kızımız itfaiye üniformasını görünce çocuğu bırakıp evden kaçıyor. Sonra bunun annesi çocuğu eve yemeğe davet ediyor aaa şok tabi önceden ikisi de fark etmişti olayı da neyse. Kitap ikilinin önce gizlediği ilişkisi sonrada bu ilişkinin rayına oturmasını anlatıyor. Serinin ilk kitabı olduğu için biraz aile tanıtmaya yönelik. Sullivanlar ve kingler var bunlar düşman aileler ama neden düşmanlar cevabı yok. Whipin babası bir şrfsiz ama bununla ilgili detaylı kantılar yok. İlerleyen kitaplarda her şey daha iyi oturacaktır. Bunun dışında millete yardım toplamak için yakışıklı itfaiyecilerin araba yıkaması?!? Mükemmel olay keşke bizde de yapsalar ama lütfen kaslı baklavalı olanlr yapsın bizimki gibi göbekli amcalar değil. Sonracığıma kitabı genel anlamda sevdim. Bazı kısımlar gereksiz uzamış saçma detaylar vardı isimleri falan aklımda tutamadım çok. Kız kardeşi vardı düşman aileden evlenmiş onun hikayesini merake diyorum duke ve sylvia sanırım isimler. Abel yani bira fabrikasının yöneticisi olan kardeşin de kitabı varmış ama onu çok merak etmedim açıkcası. Royal yani dövmeci kardeşi daha çok merak ediyorum. Annelerine ne olduğu ve babalarının izinden giden kardeş hakkında da daha çok şey öğrenmek isterdim. Bunu dışındaaaaaaa Tavsiye ederim okunur.