2025 82. kitabı
Okunma: 25 Mayıs 2025 01:13
Merhabalar @yilmazrdgn 'ın yazmış olduğu Zorbegalılar Kösedağ'ın Sırrı kitabı ile karşınızdayım. Olaylar 2037 yılında gerçekleşiyor. Birbey hikayemizin başkarakteri ve son zamanlarda rüyasında Kösedağ'da olduğunu görür ve bu rüyasını arkadaşına anlatır, arkadaşı da onun gönlü olsun diye onu oraya götürmek ister ve bir gün oraya giderler, dönüş yolunda Birbey arkadaşlarından ayrı bir yoldan iniş yapmak ister ve inerken bir mağara bulur ve o mağaranın içine girer ve bir müzik sesi duymaya başlar o müziğin sesini takip ederek mağarada 70 milyon yıl önceden kalan bir teknolojik üs bulur. Bu üs Zorbegalılar tarafından oluşturulmuştur ve öylesini üstün bir teknolojidir ki bunu bulan dünyaya hükmedebilecektir. Burada Birbey'e bir görev verilir ve bu görev yedi yıldız vardır, her yıldızın sahibine teslim edilmesidir. Birbey bu görevi yapmayı kabul eder. Bu sırada Amerikalı bir profesör Zorbegalılara ait bu teknoloji ile ilgili yazıtlar bulur ve bunun Türkiye'de olduğunu keşfeder. Fransa, İngiltere,Almanya ve İsrailli bilim insanları ile birlik olup bu teknolojiyi bulup dünyaya hükmedebilmek ister. Bakalım Birbey yıldızları sahiplerine ulaştıracak mı? Birbey'i ne gibi maceralar bekliyor? Zorbegalılar'a ait bu teknolojide neler var? Diğer ülkelerden gelen bilim insanları Zorbegalılar'a ait bu teknoloji üssünü bulabilecek mi? Yazarın anlatmak istediği kurgu güzeldi, konu güzeldi ancak her şey bir anda oldu bittiye geldi, bu olayların hepsi bana göre çok yüzeysel kaldı. Ben biraz daha macera/ aksiyon bekliyordum açıkçası. Beklentimin altında kaldı o yüzden. Karakterin duygusu o anlamda bana geçemedi. Devamı gelecekmiş umarım daha dolu bir içeriğe sahip olur, biraz daha aksiyonu bol sahneler okuruz umarım. Bilim kurgu, fantastik türüne yeni başlıyorsanız eğer kurguya şans verebilirsiniz. Semra @mstyayinlariofficial #engelsizokurlaokuyoruz #zorbegalılarkösedağınsırrı #okudumbitti #kitap #kitapyorumu #kitapfotoğrafları #fantastik #bilimkurgu #book #bookreviewer #booksofinstagram #booksta #booksphotography #bookstagrammer #bookstack #booksbooksbooks #bookstagram
ZorbegalılarYılmaz Erdoğan · Mst Ajans Production · 202453 okunma