Yazarın daha önce kitaplarını okumuştum o yüzden meraktan hemen bu kitabını okumak istedim. Yine aksiyon ve merak zirvedeydi. Yaşanmış ve gerçek olaylardan esinlendiğini de belirtmek isterim. Bir okumaya başlayayım dedim valla elimden bırakamadan bir günde bitirdim,kitap su gibi aktı gitti
Türkiye’de korunan Amerika’nın çalmak istediği Barnabas İncil’i Hristiyanlığın temelini sarsacak bilgiler içeriyor,Hz. İsa’nın tanrının oğlu olmadığı Hz. Muhammed’in son peygamber olduğu ve dünyayı onun kurtaracağı yazıyor. Bu kişilerde bu bilgilerin hristiyanların öğrenmemesi için İncil’i kendilerine saklamak istiyorlar.
Amerikalı ajanların ülkemizde olduğunu öğrenen bizimkiler başta Alparslan’a ulaşırlar ve bu işin altından kalkacak kişileri göreve çağırırlar.
İşte bundan sonra olaylarda başlar.
Söylediğim gibi ben soluksuz okudum kitabın sonunda da fena şok oldum ama soru işaretleri ile de bitti,yazarımız şimdilik son demiş demek ki devamı gelecek ve bende merakla bekleyeceğim çünkü merakta bırakmış yazarımız.
Aksiyon ,vatanı için göreve çıkan güçlü karakterlerle dolu okumayı sevenlere gönülden tavsiye ediyorum