Bir yaşamdan bir çok yaşama...
2025 2. kitabı
Okunma: 02 Haziran 2025 02:31
Bazı pişmanlıkların geri dönüşü yoktur hayatta. Peki, bu durumlar için gerçektende pişmanlık duymamız gerekiyor mu? İnsan yaşadıklarının nasıl sonuçlanacağını ön göremez. Keşke dediklerimiz belki de başkasının kurtuluşudur. Umutsuzluğa düşmeden önce gerçekten her şeyi denedim mi diye dönüp sormak gerekiyor kendimize. Belki de mutluluğa giden yolda son adımı atmaktan sen vazgeçmişsindir. Nora Seed... Hayattan tüm beklentisini kaybetmiş ölümün kendisi için son çare olduğuna inanıyor. Yaşamınızda bir şeyleri değiştirebilecek olsanız yapar mıydınız? Bu nelere sebep olurdu? Arka sayfasını ilk okuduğumda beni hemen içine çeken bu kitabı beğeneceğimi o zaman anlamıştım. Öyle de oldu. Akıcı anlatımıyla gerçekten sürükleyici ve farkındalık yaratan bir kitaptı. Hayatta bizi üzen durumların bile arkasında bilmediğimiz bir şeyler olabileceğini ya da bizim hayatımızda önemsiz olanın başkasının hayatına dokunabileceğini gözler önüne seriyor bu kitap. İnsanı pişmanlıkları konusunda bir kere daha düşünmeye itiyor. Bence okunması gereken bir kitap. Okurken cidden keyif alıyorsunuz:)
Duygu ve Düşünce
Gece Yarısı KütüphanesiMatt Haig · Domingo Yayınevi · 202598,4bin okunma