Puan vermedi·701 syf.····Okunma: 05 Haziran 2025 08:48 İlk bakışta "Baştan Çıkarma Sanatı" size çok itici gelebilir. Fakat size başka bir açıdan bakmayı öneriyorum:
Şimdi bu kitap olmasa ülkemizde aç ve sefil halde kadın peşinde koşan erkekler varlığını sürdürmeye devam etmeyecek mi; edecek. O zaman onları (abazanları) yok edemeyeceğimize göre eğitsek ve varlığı bizler adına daha az zararlı hale gelse daha iyi olmaz mı!
Düşünsenize; etraftaki, hormonlarının hakimiyetine kapılıp önüne gelene yürüyen insansılar (abazanlar), en azından bu isteklerini karşılayabilmek için kendilerini geliştirmeye başlasalar, daha iyi olmaz mı?
Nefes alana halleneceğine, daha kendine uygun, erişebileceği ya da baştan çıkarabileceklerine yönelseler(?).
Abazanlığıyla değil de çeşitli kabiliyetlerini geliştirerek karşıdakinin rızasına mazhar olabilecek bir hale gelseler(?).
Av da olsa, kendinden başkasının ruhunu anlamaya çalışacak birine dönüşseler(?).
Ben derim ki ön yargıyı bırakın ve baştan çıkarma sanatını öğrenin (bu, abazanlara ithafen). Göreceksiniz ki baştan çıkarılan da bu durumdan memnun olacak.
Bir de arada, kendisinin hormonlarına çok hakim olduğunu iddia edebilecekler tipler çıkacaktır. Onlar lütfen benim yazdıklarımı okumasın. Zira kendi heybesini dünyanın en büyüğü sananlara zaten anlatabilecek bir şeyim yok. Ben, benim gibi sıradan insanlar için yazıyorum. Üstün yaratıldığını düşünenler benimle zaman kaybetmesin lütfen. Yoksa engellemek zorunda kalıyorum. Zamanıma yazık:)