2025 10. kitabı
Okunma: 04 Haziran 2025 12:02
Merhabalarrr Çok hoşuma giden bir kitap yorumu ile sizlerleyiiimmn.Bu arada biraz kalın bir kitap ama tasarımı çok güzel.Konusuda sanki böyle içerisinde her şey harmanlanmış gibi.Sihir,kraliyet,modern dönem her şey vardı çok güzeldi.Bir de karakterler .. Gerçekten böyle her bir karakterin detayına inildikçe merak ederek okuyacağınıza eminim.Mesela ben özellikle Lila ve Kell karakterlerini çok sevdim.Lila’nın kendine has o gücü , Kell’in fedakar yanı beni çok etkiledi ve mükemmeldi.Bir de kitap böyle kraliçeler,sihir falan derken daha çok sevmeme sebep oldu , fantastik olduğu için bunu çok fazlasıyla hissedebiliyorsunuz devam serileri nasıl olacak tabi ki çok merak ediyorum.Yazarın Gallant kitabı da çok güzeldi bu arada söylemeden geçmek istemiyorum.Ve kitabın sonlarına doğru gelirken heyecanım daha da arttı masaldı bir hava katılmış resmen o bahsedilen saraylar , krallar , kraliçeler hepsi gerçekten gözümün önünde canlanıyordu.Spoi vermemek için direniyorum ve yorumumun sonlarına yaklaşıyorum.Umarım sizde çok severek okursunuz. Sevgiler
Fantastik
Gücün Hassas İplikleriVictoria Schwab (V.E. Schwab) · Artemis Yayınları · 20259 okunma