Tüm yorumlara rağmen sevebileceğime inandım. Aslında sevdim de kötü değildi. Ama ilk MM romantizm olarak NikoBran okuduğumuz için ister istemez ona yakın bişey okurum diyordum. Ama galiba rina zirvede bıraktı jdjdj Bu kitapta çoğunlukla cinselliklerini keşfediyor çift. Kayden 30'lu yaşlarda o yüzden daha bi sorgulaması gerekiyodu ama doğalmış gibi hareket ediyodu. Sonra onun bakışından okuyunca sorgulanaya başlıyor ama Gareth'in yanında hiç öyle değil. Sanki kırk yıldır bu yönelimde gibi... Her neyse ben 3 puanı da Gareth'a verdim. Harika bir zır deliydi. İlk başlarda belli değildi ama ilişki ilerledikçe takıntılığı patlak verdi. Ama öyle bir seviyedeki kapatılması gerekiyodu. Hatta bi ara o deli gömleğini giymiş bulundu jdjd ama aşırı iyiydi bir film sahnesi olsa ağzım açık izlerdim ikisi de hem karakter hem cinsel anlamda baskın kişiler olduğu için bunu dengelemek çok zor oldu. Hisler bana geçmedi zaten. Bitse de gitsem havasındaydım ama son çeyrek çok akıcı ve güzeldi. O yüzden biraz kurtardı. Sırada Kirill'in oğlu Vaughn ve onun düşmanı Yulian arasındaki MM romantizminde... Böyle olmasını istemezdim ama mecbur. Umarım güzel işlenir.