Yazarı ilk okuyuşum aslında çıktığı zamanlar Dream Man serisini Türkçe alıp kenara koymuş okumamıştım hala duruyor :D The Three adlı üç kitaplık paranormal serisi ilgimi çekince hadi okuyalım bakalım dedim . Yazarın anlatımı dili güzel fakat kitap gereksiz şekilde 510 sayfa yazılmış bu tip problem olduğunda kitapta çok tekrar ve gereksiz ayrıntı oluyor genel olarak . Burada tabi yine tekrar olmuş yani ana çiftin adam gibi konuşmaları gereken ama konuşmadıkları için ilave 100 kusur sayfa olmuş . Dünya kurulumu fena değildi ama daha güzel olabilirdi . Dediğim gibi tüm dialoglar genel olarak hep konuşulamayan etrafından dolanılan konularla geçiyor .
Leah kırk yaşında tatlı güzel bir hatun ilişkileri hep patlamış babası iki yaşında defolup gitmiş yani ilişkilere bakışı nahoş . Kadının ailesi 500 kusur yıldır Vampirlere cariyelik yapıyor enteresan bir sistem vardı kitapta . Vampirler kendi aralarında evleniyor çoğalıyor birde böyle belli ailelerden kadınlar bunlara seneler içinde kan sağlıyor seks vs yok ve hatta yasak . Leah'ın ailesi bu kadınlarla dolu hatta annesi 7 yıl bir vampire hizmet etmiş bu süre çok uzun görülüyor rekor yani . Sonrasında vampirlere yeni birini seçiyor ama eskilere büyük maddi ödeme daimi göz kulak olma sağlanıyor .
Lucien vampirler arasında bir efsane 822 yaşında şahane bir yaratık eski yüzyıllarda komutanlık yapmış tek başına savaşlar kazanmış falan . Bu vampirlerin cariye seçimi yaptıkları toplantıda Leah istiyor . Lucien kadını almak için klasik sözleşmeyi değiştirmekten tutun kadını etki altına alıp imZalatmaya kadar tüm kuralları çiğneyerek her şeyi yapıp onu kendine aldı . Fakat hatun dişli tabi inatçı laf dinlemez bazı yerlerde komik bile . Bunların didişmeler çok uzun sürdü hatta bu ailelerin kızları özel eğitim görüyor okulları var vampirlerle ilgili kurallarla ilgili . Leah o okuldan atılmış yaptığı şeyler yüzünden ve tonla konudan bihaber :P
Bir noktadan sonra kadın içsel olarak adama aşık olacağını gidişattan anladı sıkıntı adam belli süre sonra değiştirince ne bok yiyicem stresi oldu . Sırf şunu adam gibi ifade edilmemesi yüzünden 100 kusur sayfa okuduk bakın .Sonunda bazı vampirler arası aksiyonlar yaşandı adam kadına aşık olduğunu gidip itiraf etti ve ana konuyu öğrendik . Bununla ilgili serinin adının anlamı ortaya çıktı iki devam kitabında iki çift anlatılacak . Konu eski bir kehanete dayanıyormuş onu anladık :)