·224 syf.··Beğendi
···Okunma: 07 Haziran 2025 00:00 Bu kitap bana bir kafede oturup, çok sevdiğim bir dostumla uzun uzun dertleşiyormuşum gibi hissettirdi. Beyhan Budak öyle içten, öyle sıcak bir dille yazmış ki; okurken kendinizi yalnız hissetmiyorsunuz.
Hayatın içinden örneklerle, bazen kendi yaşadıklarıyla, bazen danışanlarının hikâyeleriyle sizi alıp kendi içinize doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Özellikle “Kendime Notlarım” bölümü… Unuttuğumuz ama duymaya çok ihtiyacımız olan cümleleri yeniden hatırlatıyor bize.
Ve son cümle… “Kendine iyi davran güzel insan.” İşte o an, kitap bitse de kalbinizde bir şeyler devam ediyor. Hani çok özlediğiniz bir arkadaşla buluşursunuz da sohbet yarım kalır ya… Aynı öyle bir his.