···Okunma: 09 Haziran 2025 19:39 Rezonans Kanunu” sade ama düşündürücü bir kitap. Çok fazla şey anlatmaya gerek yok; bazı cümleleri insanın içinde yankılanıyor.
Kalbimi bıraktığım ve beni derinden etkileyen bir yer bırakarak sonlandırıyorum. Altıntı ise şöyle:
Aşırı derecede çalışıp bitap düşmemek için yeni hayatınıza dikkatle ve nazik bir şekilde sabırla başlayın.
Hedeflediğiniz değişime adım adım ilerleyin.
Öncelikle size en kolay gelen projelerden başlayın çünkü böylece daha fazla adanmışlık gerektiren projeler için cesaret toplarsınız.
Hedeflerinizden asla vazgeçmeyin ama kendinizi de onlara saldırmak zorundaymış gibi hissetmeyin. Gelecek projelerinize dair içinizdeki canlılığı koruduğunuz da hiçbir şey zorlamamıza gerek kalmadan ihtimaller önünüzde belirecektir. Kapılar açılır ya da yanınıza size projelerinizde yardım edecek insanlar belirir.
İsteklerimizle rezonans halinde olduğumuzda tabii ki kararlar alıp yeni yollara korunmaya cüret edeceğiz ama bu eski kıyasla çok daha kolay hale gelecek.
Her zaman, hiç durmadan hareket halindeyiz. Hayatımızda gerçekleşeceği kesin olan tek şey değişim.