Yegorov Bratva adlı duet'in ilk kitabı kendileri yazarın tekleme bir kitabını okumuştum ama çokta beğenmemiştim . Bu daha iyi tutarlı ana çift genel konu itibari ile ve bu tarz romanlar için aşırı saçmalamadılar .
Erin erkek arkadaşından yeni ayrılmış kendine güveni darbe almış güzel bir hatuncuk . iş toplantısı için bulunduğu otelinde bazı karışıklıklar sonucu yanlış odaya girip küvette keyif yapmaya başlıyor . Bu sırada odanın sahibi geliyor hatta kızı önce eskort zannediyor . Demyan sevimsiz Rus Bratva babasının işlerini yapan abimiz kızı görünce beğeniyor . Bunlar bir şekilde orada tek gecelik ilişki yaşıyorlar . Sabah kalkınca kız bakıyor adam yok oda çıkıp gidiyor ne isim ne iletişim bilgileri yok karşılıklı . Aradan bir ay geçiyor kız hamile olduğunu anlıyor yani tek gecelik ilişkiyi korunmasız yapmakta artık ne tür bir dangalaklık bilmiyorum .
Neyse sonra kitap üç sene sonraya atlıyor Erin iki yaşında oğlu ile yaşıyor . Okuldan çok yakın arkadaşı Max 'in düğününe gidiyor adamın evlendiği kız bizim Demyan abinin taptığı kız kardeşi çıkıyor . Bu arada pislik baba ölmüş Demyan artık ana patron babasının yerine geçmiş durumda .
Tam bunlar konuşurken düğüne silahlı saldırı oluyor damat ölüyor Demyan'ın kız kardeşi kaçırılıyor .Adam Erin'i evine kitleyip nöbetçiler koyup gidip kız kardeşini kurtarıyor . Bu sırada kız hakkında bilgi toplatırken oğlanı öğreniyor kendi oğlu olduğunu anlayıp cinnet geçiriyor falan . Bu olaylara karşı tepkileri biraz kontrolsuz mesela o pozisyonda bir adam için . Ve bizim Erin bu manyak malikaneden kaçıyor evet kaçabiliyor . Oğluna ulaşıp yok olayım kafası ile ama adam bunu oğlu ile yakalayıp eve geri getirip kadını bir odaya kapatıyor ve çocuğu göstermiyor .
Yani tabi böyle bir adama bunları yapmak hata üstüne hata sıçıp sıvamak bir nevi bir miktar bu durum sürdü sonra adam yumuşadı neyse . Konuşuldu falan orta yollar bulundu bu arada etrafta düşmanlar cirit atıyor ölen damadın katilleri aranıyor falan . Demyan çıkar ilişkileri için başka bir patronun kızı ile evliliği mecbur kalıp göstermelik kabul ediyor .Gayet aksiyon dolu farkındaysanız kitap çiftin oğulları kaçırılıyor tam onu kurtarıyorlar Erin kaçırılıyor :D İlk kitap burada bitiyor zaten .