Merhaba sevgili kitap kurtları bugün sizlere roman tarzında yazılmış bir kitapla geldim
Kitap yalnızlığı ile barışık yaptığı şeyi en iyi yapan bu yüzden de en iyi mutsuz olan karakterimizi anlatıyor. Ona en iyi gelen şey Çarşaf ve Yastık. Çarşaf kedisi, Yastık kaktüsü.
Yaşadığı şeyler anlatılırken bir kitap, bir filmden de bahsediliyor. En iyi arkadaşlaeı onlar oluyor.
Beyin tümörüne yakalanıp hastaneye yatacağı zamana kadar adını öğrenemiyoruz. Yanına gelen Fikret Tan sayesinde adının Tufan olduğunu öğreniyoruz. Ameliyat olacağı süreye kadar da aralarındaki sohbeti okuyoruz.
Yalnızlığı, aşkı, film-kitap incelemelerini ele alan bu kitapta Gogh'a dair düşünceleri de okuyoruz. Ne zaman başlayacağım diye düşünürken konusunda ile beni içine çekip 2 günde bitirdiğim ve altını çizdiğim cümlelerin olduğu bir kitap oldu. Siz de Tufan'ın yalnızlığını, neler yaşadığını, neden bu hale geldiğini, ameliyattan çıkıp çıkamadığını, Fikret Tan'ın aşkını, yapılan incelemeleri öğrenmek istiyorsanız mutlaka okumalısınız.
Yazarımızın kalemine sağlık
Cihad Kök