''dikkat spoiler!''
İddiayla Başlayan Veda Aşkı mangasının sonunda bitirdim. Okurken çok eğlendiğim, beni içine çeken ve her bir sayfada ayrı heyecanlı olduğum bir mangaydı. Hatta son sayfada keşke daha uzun olabilseydi dedim tıpkı bir önceki sayfalarda dediğim gibi. İsminden de anlaşılacağı üzeri baş karakterlerimiz Nao ve Satomura iddia ile bir aşka başlıyorlar. Satomura iş yerindeki yüksek rütbeli iş arkadaşları yüzünden Nao’ya çıkma teklif ediyor ve Nao’nun teklifi kabul etmesi ile aşkları başlıyor. Nao, çok uzun zamandır Satomura’yı seven biri ve her ne kadar iddiayı duysa da sevdiği kişiyle birlikte işten ayrılana kadar onunla çıkmak istiyor. Birlikte oldukları her an Satomura Nao’ya aşık olurken, Nao ise Satomura’ya daha çok âşık oluyor. Bu kitabımızda ise artık iddianın ortaya çıktığı ve birbirlerine karşı hislerini söylediği cildimiz oluyor. Keşke Nao ve Satomura’nın arkadaşları hakkında da bir hikâye olsaydı veya burada onları da daha fazla okusaydık dediğim oldu. Belki onlara da bir hikâye gelir Çok güzel bir iş aşkı okuduğumuzu söyleyebilirim. Açıkçası iyi ki bu seriyi okumuşum diyorum. İş aşkını işleyen mangaları seviyorsanız favoriniz olacak bir manga diyebilirim