·448 syf.····Okunma: 12 Haziran 2025 17:17 Hannah Grace'in kitapları insanı okurken biraz mutlu edecek biraz da pofuduk yapacak tarzda kitaplar. Bu kitap da yine aynı şekilde yazılmıştı fakat serinin diğer kitaplarına göre karakterler kendi problemlerine daha yönelikti. Kitabı zaten hep bir gülümsemeyle okuyorsunuz, en azından benim için okurken mutluluk hissi veren bir seri. Uzun uzadıya inceleme yaparım diye düşünmüştüm ama bitirdikten sonra bu his kayboldu. Yazar Henry karakterinin kendi dediğine göre de çok üstünde durmuş ama ortaya karışık bir şey çıkmış. Karakterleri evet sevdim fakat oluşturmak istediği etkiyi ben maalesef hissedemedim. Final bölümü ise yine yazılmış olmak için yazılmıştı, zaten kitap bittikten sonra teslim tarihini çoktan geçtiğini, yazmasının uzun sürdüğünden bahsetmiş. Kısacası kitap son sayfalarda yazar için sadece bitmesi gereken bir işmiş gibi hissettirdi. Final bu şekilde bitmese, Henry'nin sıkıntılarının üstünde biraz daha durulsaydı 10/10'luk bir kitap olurmuş. Bu şekilde de yine güzel tabi, yoksa bu kadar yüksek puan vermezdim. Keşke Hannah Grace daha fazla kitap yazsa da kötü zamanlarımızda bizi gülümsettirebilecek kitap seçeneğimiz daha fazla olsa. Maple Hills sevenleri hayal kırıklığına uğratmayacak bir kitap olmuş, serisini sevenler gözünü kırpmadan alabilir.