2025 23. kitabı
Bu kitap, kalbe doğrudan dokunan, ruhu şefkatle saran nadir eserlerden biri. Okurken sadece zihinsel değil, manevi bir yolculuğa çıkıyorsunuz. En çok hoşuma giden yanı ise içinde saklı olan o sade ama derin dörtlüklerdi: “Besmele geçsin başına Gelsin mü’minler hoşuna Geçirme ömrün boşuna Kur’an’ına devam lâzım.” Bu dörtlük kitabın ruhunu ve mesajını en güzel şekilde özetliyor. Hacı Hasan Efendi, yaşamın anlamını, insanın şifa bulmasını ve huzura erişmesini Kur’an ile bağlantılı olarak anlatıyor. Okudukça içimde bir huzur, bir sükunet oluştu; çünkü kitap, sadece bilgi vermekle kalmayıp, insanın kalbine dokunmayı başarıyor. Şifa Tarifesi, karmaşık olmaktan uzak, samimi ve yalın bir dille yazılmış. Her sayfasında, Kur’an’ın hayat rehberi olduğu vurgulanıyor. Manevi anlamda kendini yenilemek, ruhunu temizlemek isteyen herkesin mutlaka okuması gereken bir eser. Kısaca, bu kitap hayatın telaşında ruhunuzu şifalandıracak, yol gösterecek güzel bir dost. Kitap Hacı Hasan Efendi’nin kendi yazdığı şiirlerden oluşmaktadır Tavsiye ederim. Gönül Aleminden Zahiri ve Batını Şifa Tarifesi Hacı Hasan Efendi
Gönül Aleminden Zahiri ve Batını Şifa TarifesiHacı Hasan Efendi · Mavi Yayıncılık · 202018 okunma