·512 syf.····Okunma: 12 Haziran 2025 20:36 Baya bi süredir okuma listemde olan o kitabın yorumuyla geldim, merhaba!!!
Yılan ve Gecenin Kanatları, vampirleri içeren bir evrende geçiyor. Oraya, ana kız karakterimiz, ise bir insan ve Gecedoğan vampir kralının onu evlatlık olarak yanına almasıyla birlikte vampirlerle birlikte yaşıyor.
Oraya, yıllarca kendisini hep av olarak hissederek, büyük bir güvensizlik duygusuyla büyümüş ve bence bunun en büyük suçlularından birisi babası, Vincent. Amacı aslında kızını korumak, hiçbir vampire güvenmemesi gerektiğini öğretmek ama bunu yanlış bi yöntemle yapıyor ve Oraya'yı bence hastalıklı bi şekilde kendisine bağlamış. Eminim babasını haklı bulanlarda vardır ama ben her ne kadar Oraya'ya bi hayat vermiş, onu kurtarmış olsa da onu büyütme şeklini korkunç buldum ve sevmediğim bi karakter kendisi.
İşte Vincent, Oraya'yı dönüştürmek ve güçlenmesini sağlamak için Kejari dedikleri turnuvaya katılmasını istiyor, bu turnuva tanrıça tarafından düzenleniyor ve kazananın dileği gerçekleşiyor.
Turnuva'yı Oraya'nın kazanma düşüncesi bana ilk sayfalarda çok saçma gelmişti çünkü katılanların hepsi vampir, Oraya ne kadar iyi bi savaşçı olsa da dezavantajı var. O kısımda ise Raihn ile tanışıyoruz :))) Onda hep bi şeyler olduğunu anlamıştım zaten ve son sayfalarda öğreniyoruz...spoi değil kesinlikle okurken sizde çözersiniz ^^ Raihn'i sevdim çünkü Oraya'yı gerçekten sevdiğini hissettirdi bana ve Vincent'ın aksine kızı kısıtlamak yerine onun gücünü bulmasına yardım ediyor. Evet onunda eksileri var bence ama onu da anlayabiliyorum.
Çok müthiş bi kitaptı diyemem ilk kitap için ancak son sayfaları beni heyecanlandırdı. İkinci kitabını merak ediyorum bakalım umarım ilk kitaptan daha akıcı olur diyorum benim için ^^