Merhabalar şimdi sizlere gülmekten gözlerinizden yaşların geleceği,karakterlerine ayrı ayrı hayran olacağınız o kitap ile geldim. Yaz ayı geldiğine göre başlasın romantik komedi okumalarımız değil mi ?
Yasemen canseli adındaki karakterimiz, Makedonya’daki düğününden kaçarak, en son çok küçük yaşta gördüğü kuzeninin evine geliyor,daha doğrusu evine geldiğini zannediyor.Ancak kuzeni üst komşusunun adresini veriyor ve kızımız bir süre mecburiyetten kuzeninin üst komşusunda kalmaya başlıyor. Üst komşu da kimdir ? Tabi ki başrolümüz Alaz Dağhan’dır kendileri.
Yasemen canseli ile tam bir zıt kutuplardır. Birisi; çamaşır suyuyla fayansların arasını didik didik temizleyen,Bayan Klorak. Diğeri ayakkabılarıyla evde gezen,pizza kutularından kuleler yapan,dağınıklığıyla nam salmış ,serserimiz. Sizce nasıl bir ikili olmuşlardır ? Bu zıtlıklardan sonra ne doğacaktır sizce ?
Kendi yorumum
Bu kitabı kaç defa okudun diye sorsanız hatırlayamayacağım kadar derim. Her sıkıldığında tekrar tekrar okuyup modumu yükselttiğim o romantik komedi. Yazarımız Laviniapiaf’ın en büyük hayranlarından biri olduğumu söyleyebilirim sizlere. Kendisini her yerden takibe alıp hangi uygulamalarda hangi kitapları varsa hepsini okuyorum. 13 tane kitabınıda okudum. Daha basılmasalarda onlar benim için çok kıymetliler. 2017’den itibaren takibindeyim kısacası. Çat kapıyıda ilk 2019 da okumuştum. Zamanı gelince diğerlerininde basılıp,yorumunu yapmak dileğiyle.
Bol çiçekli sevgiler, kitapla ve umutla kalın..