Kadraja giren hayatlar
2025 38. kitabı
Selamlar nasılsınız. Size kalemini sevdiğim yazarın yeni çıkan kitabı ile geldim. Kendisine ayrı hayranım, kalemine ayrı. Öyle bir karakter yazmış ki resmen dibim düştü diyebilirim. Bir erkek bu kadar ince bir düşünceye sahip olur mu ya dedim. Hatta eşime uğur'dan ders almak ister misin dedim bir ara . Hadi gelin anlatayım. Uğur Diyarhan, herkes tarafından tanınan işinde oldukça başarılı parmak ile gösterilen bir iş adamı aynı zamanda yakışıklı mı yakışıklı biri. Spiker Gülçağ ile evlidir. Bütün çevreleri, es, dostları bile onların çok mutlu bir evlilik sürdüklerini bilirler. Oysaki hiç bir şey göründüğü gibi değildir. Çocuk sahibi olamayacaklarını öğrendikten sonra eşi Gülçağ eskisi gibi değildir. Aslında kopmak üzere olan bir evliliği devam ettirirler. Yılbaşı gecesini kutlamak için otele giderler. Orada sahne alan bir ekip dikkatini çeker. Özellikle tütülü etek giyen Özden dikkatini çeker. Özden, cıvıl cıvıl, neşeli çok güzel , enerjisi yüksek bir kadın. Hayatında iki önemli değerleri vardır. Ailesi ve atları. Kuzeni ile organizasyon şirketi işletirler. Uğur Özdeni görür görmez onun enerjisine hayran kalır. Ama evli olduğu için uzak durmak zorundadır. Kader bu ya her gittikleri mekanda karşılaşmaya başlarlar. Birlikte çalıştığı arkadaşı Armağan için Özden'den yardım ister ayy burda koptum adam üstü kapalı aşkını itiraf etti farkında olmadan. Ama Özden'in hayatında tek bir kırmızı çizgisi vardır. Evli bir adamla birlikte olmamak. Gülçağ eşi Uğur'a öyle birşeyi teklif eder ki. Bu artık Uğur için patlama noktası olur ve boşanma kararı alır. Ya sen nasıl bir kadınsın böyle bir teklif nasıl yapar ya dedim. Bütün magazin bu boşanmayı konuşurken bizim Uğur Özdeni ikna etmeye çalışır. Bu kadar çabaya biz kız tabiki ikna olur ama asıl olaylar bundan sonra başlıyor. Gülçağ rahat durmuyor. Aslında bir nevi iyi oldu. Uğur öyle bir gerçek ögreniyor ki. Eeee gerisi kitapta. Ayyy bu arada yasemini de tekrar okumak çok güzeldi. Müthiş bir kadın ya. Kesinlikle #okuyun #okutun @evrimeskiceriofficial @cokdeger_yazar @ruyayinlari
Kadraja Giren HayatlarEvrim Eskiçeri · Ru Yayınları · 202532 okunma