2025 26. kitabı
Okunma: 13 Haziran 2025 22:06
Kitabı bu kadar çok severek okuyacağımı hiç bilmiyordum...okumaya başladıktan sonra elimden bırakamadım... Yılan ve Gecenin Kanatları serisinin ara kitabı anladığım kadarıyla, ana kitapla aynı evrende ancak farklı bi hikayeyi anlatıyor. Lilith ve Vale'in hikayesi...yaa abartısız çok sevdim ben bu kitabı. Keşke yazar biraz daha uzun yazsaymış ya da ana karakterlerimiz onlar olsaymış çünkü ilk kitaba göre çok daha iyi bi hikayeydi bence. Lilith, kasabasındaki lanetli bi hastalığın tedavisini bulmak için Vale ile bi anlaşma yapıyor, aslında ondan sadece kanını istiyor ve kanıyla tedavi bulmayı planlıyor. Her ay ondan düzenli olarak kanını almaya gidiyor ve karşılığında ona büyülü bir gül veriyor (anlamı sonlara doğru anlaşılıyor). Ve bu süreçte birbirlerine bağlanmaya, tanımaya başlıyorlar tabii ki. Oldukça kısa bi kitap olmasına rağmen ben karakterlerin aralarındaki çekimi ve bağı çok net hissettim yaa...Vale'e özellikle ba-yıl-dım!!! Sanırım ikinci kitapta bu karakterleri de görecekmişiz ve ben Lilith ve Vale'i tekrardan okumak için sabırsızlanıyorum ^^
Fantastik
Yanan Altı GülCarissa Broadbent · Martı Yayınları · 2024417 okunma