2025 4. kitabı
güncel akademik stres seviyemi söyle özetleyeyim: kitabı okurken ağladim....... kiz ağladi, ben ağladim. kiz ağlamayı kesti, ben ağlamaya devam ettim. so bad so bad bi durumdayim bir de sunu söyleyeyim, kadinlar tarafından yazılmış erkekler iyi güzel ama kadınlar için yazılmıs erkekler cok daha iyi, erkekleri sadece bu hallerinde seviyorum bu adam barbienin keni gibiydi COK İYİ. realist değilmis falan saaalllllaaaaa napim??? ben realist olmayan erkek seviyorum. kizin da yedi ceddine sövenleri gördüm ama ben tam olarak bu kizim seni anlıyorum yani canim arkandayim son olarak iki sey beni rahatsız etti ama birinin kitapla doğrudan ilgisi yoktu yazar mi öyle düsünüyor yoksa yanlıs anlasılma olmasın diye mi iki kez araya sıkıstırdı o konuyu bilmiyorum neyse önemli değil. bir sey daha vardi ama unuttum aklima gelirse yazarim. öyle bu kadar. puan kırmaya gerek görmedim. (cok fizik terimi var demisler ki doğru baya vardi ama ben fark etmemistim fizik1den iki kez kalsak da kapmisiz bi seyler #proud)
Aşk, Teorik OlarakAli Hazelwood · Nemesis Kitap · 2023993 okunma