Uzun uzun yazmayacağım ama serinin ilk kitabını üç dört kere okumuş biri olarak bu ikinci kitap benim için tam bir hayal kırıklığıydı. Goodreads'teki abartı puanından ve pozitif yorumlardan kaynaklı o kadar yüksek beklentilerle alıp okudum ki... kitabın yarısından sonra (tam anlamıyla yarı sayfasından sonra) uçurumdan aşağı çakılmış gibi oldum.
Kjell ve Sasha hayal ettiğim gibi bir çift değildi. Hayal kırıklığıydı. Onlar hakkında tek diyeceğim bu... abartı bir dram (bizim deyişimizle arabeskimsi ikili olmuşlar, böyle Yeşilçam tadında) oluşturulmuş. Oluşturulmuş diyorum çünkü kitabın yarısına kadar çok tatlı bir çift olmak üzereydiler. Yazar zoraki bir drama yaratmış. Karakterlerin arasındaki sinerjiye ve kurguya yazık etmiş. Aksiyon olarak yeterli hatta fazlaydı bence ya da karakterler kötü olduğu için fazla aksiyon kitaba sanki uzatılmış gibi bir etki vermiş.
Amy Harmon'a yakıştıramadım. Harika bir seri olacakken karakterleri bu kadar çıkmaza sürüklemeye değer miydi bilmiyorum.
Ahhh ahhh....sonuna kadar Tiras&Lark ikilisinden yanayım döner dolaşır yine okurum safe kitabım ne yapayım *-*