2025 18. kitabı
Cihad KÖKCihad KÖK ‘ün yeni kitabı #uyuyuncageçmeyenşeylervar ile geldim bugün. Farklı bir birleşimle yazılmış olan kitap, iki bölümden oluşuyor ve ben birinci bölümde küçük de olsa, yer yer Yusuf Atılgan yer yer Oğuz Atay keyfi hissettim, kafa karışıklıklarını, kalp karışıklıklarını anlatırken o, hissettiklerini, iç hesaplaşmalarını çok sevdim. İkinci bölümde ise Fikret Tan’ın aşk hikayesiyle kalbimden vuruldum. Ne kadar yalnız olsak da, yaşamak zaman zaman zor gelse de sonunda ölmek istemiyorum sözleri dökülüverir dudağımızdan… Ben keyifle okudum kitabı, aşağıda birinci bölüm alıntılarıyla beraber #tavsiyemdir Ben içtenliğe önem veriyordum. ama, insanların davranışlarında ne bir içtenlik ne de bir samimiyet hissediyordum ve her gün herkesten adım adım uzaklaşıyordum İşte bir adım daha … İyi niyetimden yaralanmak acı vermeye başlamıştı Yoruluyor insanlardan yavaş yavaş soğuyordum bir miktar daha Neden uzun ömür sürer kaplumbağalar bilir misin? Teslim olmuşlar da ondan… Sade yolunu yürür. Acelesi yok; ihtiras yok İhtiras olmayanda vakit bollanır. Hırs daraltır; hemi vakti daraltır hemi yüreği.
Uyuyunca Geçmeyen Şeyler VarCihad Kök · Arunas Yayıncılık · 202580 okunma
Yorumunuz için teşekkürler 🙏🏻