2025 93. kitabı
ASUDE BİRER~MAHZEN BAŞKALDIRI~ Selam.Bugün sizlere asudebrr kaleminden #mahzenserisi ‘nin ilk kitabı ile geldim.Kitap benim yazım kalemi ile tanışma kitabımda oldu aynı zamanda.Hem yazarın kalemini hem de kitabın konusunu sevdim.Aksiyon ve sırlarla dolu bir kitap okudum. Acaba neler olacak diyerek sayfaları çevirdim.Kitap biraz durağan başlasa da sayfalar ilerledikçe su gibi akıp gitti. Güzel bir giriş kitabı olmuştu ve bir çok soru işareti ile bitti. Devamında neler olacak çok merak ediyorum. Umarım ikinci kitap için çok beklemeyiz. Kitapta yer alan siyasi olayların her ne kadar hayali olduğu söylense de gerçeğe yakınlığını da gözden kaçırılmasını istemem. Ayrıca Batuhan karakterini de çok sevdim. Hanzade’nin giderek kendini bulması güzeldi. Bu türde okuma yapmayı severler bu kitaba bir şans verebilirler. Hanzade Yıldırar;hukuk fakültesi son sınıf öğrencisidir. O gözünü bir yetimhanede açmış, devamında da hayatını koruyucu ailenin yanında geçirmiştir.Ama koruyucu ailesi onu dış etkenlerden korusa da, kendilerinin ruhunda açtığı yaralardan koruyamamıştır. Ülkeye düzenlenen saldırı esnasında Hanzade’yi koruma görevi artık para karşılığında Mahzen denen kuruluşa geçer. Koyu bir ASOP üyesi olan Hanzade Mahzen de olmayı asla kabullenemez. Ama buna mecburdur ve burada bulunduğu süre içerisinde her şey değişecektir. Mahzen ülkede giden adaletsizliklere karşı baş kaldıran onurlu ama yasal olmayan bir kuruluştur.Onlar suçlu diye adlandırılsa da aslında adaleti istemektedirler. Mahzen‘de hayatını değiştirecek kişiyle tanışır.Mahzen’in Kralı Hanzade’nin hayatını tamamen değiştirecektir. Hem kendi hayatı ile ilgili bilmediği şeyleri öğrenecek hem de üyesi olduğu ASOP ve rakibi ASAP’ın gerçek yüzünü görecektir. Onlar ilk karşılaştıklarında yüzündeki maskeden dolayı Kral’a güvenmesi çok zor olsa da Hanzade ona güvenmeyi seçecektir. Çünkü gerçek kimliğini öğrendiğinde her şey çok farklı olacaktır.
MahzenAsude Birer · Kaktüs Sanat Yayınları · 202523 okunma