Puan vermedi·480 syf.····Okunma: 14 Haziran 2025 23:28 Jason Jessup, 1986 yılında kaçırıldıktan sonra ölü olarak bulunan kızın katili olduğu iddiasıyla hapse atılmıştır. Fakat aradan geçen 24 yıldan sonra ortaya çıkan yeni deliller ışığında tekrar yargılanma süreci başlar. Kitabın büyük çoğunluğu mahkeme sürecini anlatmaktadır. Okurken kendinizi mahkeme salonunda hissedebilirsiniz. Bu nedenle bir cinayet soruşturmasından ziyade daha çok bir yargılama sürecini anlattığı için sıkılabilirsiniz. Kitabın sonunda hala kafanızda soru işaretleri bulunabilir. Genel olarak, Harry Bosch karakterinin olduğu romanları seviyorum. Bu kitap içerisinde aksiyonun fazla olduğunu söylemem. Sadece kitabın yoğun olarak hukuki gerilim (legal thriller) içerdiği ve hukuki süreçler için polislerin iş birliği yapması gerekmesi nedeniyle birazda olsa polisiye içerdiğini söylebilirim. Kısaca, hukuki süreçleri seven kişilerin beğeneceği, fakat polisiye ve aksiyon sevenlerin sıkılabileceği bir kitap olduğunu düşünüyorum.